AZ ÉRINTÉS MŰVÉSZETE

  • SHIATSU
  • MERIDIÁNMASSZÁZS
  • KRANIOSZAKRÁLIS TERÁPIA
  • NYIROKTERÁPIA
  • WU FEJMASSZÁZS
  •  KVINTESSZENCIA MASSZÁZS

Alternatív masszázsterápiák

A mozgékonyság, a dinamikus egyensúly keresése és megőrzése, az áramlás mind foglalkoztatnak fiatal korom óta, s nem csak a tánc miatt.

Az évek során több alternatív masszázs és kezelési technikát is elsajátítottam és képzem magam, melyeket beépítek az egyéni kezeléseimbe. A legtisztább forrásból igyekszem meríteni, így nagy áldás, hogy neves nemzetközileg elismert és magyar mesterektől is személyesen tanulhattam, tanulok.

Nagyon szeretek egyéni kezeléseket adni, mert a teljes figyelemben csak ketten osztozunk. Különösen nagy öröm, amikor gyermeket kezelhetek, vagy pici babáknak adhatok kezelést. A várandósok számára a shiatsu és a kranioszakrális kezelés ajánlható.

Mivel többféle technikát alkalmazok egyes kezeléseimben, ezért a finom energetika, az olajos masszázs, a mély érintések, izom, ízületi átmozgatások, fascia oldások egyszerre és összeadódva fejtik ki hatásukat, nagyban meg tudják segíteni a  harmonikus, egyensúlyi energetikai állapot megvalósulását. Továbbá minden kezelés egyedi és egyénre szabott.

Amire egyénileg lehetőség van

Shiatsu

75-90 perc

baba, gyermek, kismama is

Meridiánmasszázs

75-90 perc

 

Kranioszakrális terápia

50-60 perc

 

Wu fejmasszázs

50-60 perc

 

Kvintesszencia

80-90 perc

shiatsu & illóolajos meridiánmaszázs & kranio kezelési technikákkal

Nyirokmassázs

60-90 perc